Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Philip Plenckers
Portretfoto Philip

Philip Plenckers

Consultant en Ontwikkelaar

Waarom Lost Lemon?
Na jaren in de consultancy te hebben gewerkt, wilde ik gaan werken voor een bedrijf met maatschappelijke betrokkenheid. Na wat zoekwerk kwam ik de advertentie van Lost Lemon tegen en die sprak me erg aan. Meteen op gereageerd. De gesprekken waren erg inspirerend en maakten mij duidelijk dat dit het bedrijf was dat ik zocht: een vrolijke, open cultuur, waarin hard gewerkt wordt en iedereen klaarstaat elkaar verder te helpen.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ontzettend veel. Programmeren, ontwerpen opstellen, begeleiden en nog meer. Officieel ben ik Senior Software Ontwikkelaar, maar dat in de ruimste betekenis van het woord. Inhoudelijk werk ik vooral aan MensCentraal en een aantal nieuwe producten die op de rol staan. Daarnaast werk ik aan het uitbouwen van Agile Development en spring ik in, daar waar het nodig is. Dit alles maakt het werk veelzijdig, uitdagend en verfrissend.

En wat doe je naast je werk?
Met drie kinderen thuis voeren we samen een ware huishouding van Jan Steen. We gaan vaak naar onze volkstuin om de kinderen de nodige frisse lucht te geven. De tijd die overblijft spendeer ik veelal in het veld op zoek naar vogels.