Nina Sebrechts

Product Owner

Waarom Lost Lemon?
Een bekende wees mij op de vacature bij Lost Lemon. Na het lezen van het doel en de kernwaarden was ik meteen enthousiast. Ik kan me daar helemaal in vinden en wil graag mijn bijdrage leveren aan het een beetje beter maken van de wereld.
Zoals veel van mijn collega’s voelde ik me na de eerste ontmoetingen en gesprekken direct heel erg welkom. Er heerst hier een heel fijne en open sfeer en ik werk met allemaal enthousiaste en professionele collega’s.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben Product Owner van het Burger Interactie Team. In het BIT-team werken we aan het inwonerportaal (Mijn GemeentePortaal) en aan de Toolkit E-formulieren.

En wat doe je naast je werk?
Mijn familie en vrienden zijn belangrijk voor me. Ik ben de super trotsetante van een tweeling, zelf ben ik ook de helft van een tweeling. Dat schept een bijzondere band. In mijn vrije tijd zoek ik daarom ook graag de gezelligheid op met mijn tweelinghelft en andere familieleden.
Ik ben niet zo goed in ‘even lekker niks doen’. Dat lukt eigenlijk alleen op vakantie. Naar een vakantie of weekendje weg kan ik altijd heel erg uitkijken. Lekker naar de zon of een mooie stad. Ook hou ik van koken, lekker eten en borrelen en ga graag naar festivals en concerten. Om een beetje fit te blijven, zwem en squash ik elke week.