Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Nienke Rodenhuis

Nienke Rodenhuis

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Bij Lost Lemon zie ik mensen met dezelfde drive om bij te dragen aan de samenleving en ik vind er kernwaarden die me energie geven. Er is altijd oog voor het belang van de burger, want daar werken we immers voor. Dat vind ik goed en inspirerend. Daarnaast is Lost Lemon een echt fris en divers bedrijf. Er is ruimte voor verschillende perspectieven en voor creativiteit.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik werk als business consultant, voor een groot deel bij externe opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten bij VNG Realisatie. Daar wordt gewerkt aan het moderniseren van het werkdomein, door gemeenten te ondersteunen bij het versterken van hun informatiehuishouding. Het doel is dat gemeenten de beste dienstverlening kunnen inrichten om meer mensen uit de bijstand en aan het werk te helpen.

En wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd doe ik aan roeien. Ik vind het heerlijk om op het water te zijn, en in de natuur te sporten. Daarnaast ben ik altijd bezig met opknappen van mijn woning, een (voormalig) klusproject in Rotterdam. Ik moet toegeven: hoe beter de woning eruit ziet, hoe meer tijd ik besteed aan een feestje hier en een etentje daar. Want genieten van het leven hoort er ook bij!