Maurits Kipperman

Systeembeheer

Waarom Lost Lemon?
Al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT en na verschillende gesprekken, kwam ik tot de conclusie dat sollicitaties over het algemeen vooral saaie en statische gesprekken zijn. Bij Lost Lemon was dat anders. Ik had direct het gevoel dat de verhouding tussen de mensen hier niet per se gebaseerd is op de werkgever-werknemerrelatie, maar meer van mens tot mens is. Daardoor voelde ik me meteen prettig en welkom in het team én in de organisatie.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als systeembeheerder werk ik in een klein team. Dagelijks verzorgen wij de digitale platformen van Lost Lemon, waarbij we gebruikmaken van moderne technieken. We werken nauw samen met de ontwikkelaars, producteigenaren en eindgebruikers.

En wat doe je naast je werk?
Ik hou van competitieve games, kijk graag een serie hier en daar. Ook speel ik graag een goede pot schaak of tafeltennis en in het weekend ben ik eigenlijk altijd bij vrienden te vinden om samen de hort op te gaan of lekker te hangen en niks te doen. Als Ajax verliest, ben ik een dag chagrijnig; gelukkig winnen ze vrij veel.