Martijn Beljaards | Lost Lemon

Martijn Beljaards

Designer

Waarom Lost Lemon?
Wat mij in de vacature enorm aansprak was de combinatie van front-end developer met UX-designer; dat past helemaal bij mijn creatieve en visueel ingestelde persoonlijkheid. Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik direct een klik met de mensen die ik sprak. Ook is er een grote variatie aan werk en opdrachten en dan zijn er ook nog eens voldoende mogelijkheden om intern door te groeien. Kortom, de keuze voor Lost Lemon was snel gemaakt!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik werk dus als front-end developer én als UX-designer, binnen de verschillende Lost Lemon-teams. Als front-end developer verzorg ik, aan de hand van het schrijven van codetalen, de zichtbare gedeelten van de omgevingen die Lost Lemon beschikbaar stelt aan haar klanten om ervoor te zorgen dat alles goed oogt en visueel werkt voor gebruikers. Als designer ontwerp ik nieuwe functionaliteiten en pagina’s voor de omgevingen van Lost Lemon en maak ik onder andere klantreis-diagrammen en procesplaten.

En wat doe je naast je werk?
In doe aan tekenen en storywriting; ik vind het leuk om zo mijn eigen fantasie te uiten. Ook proef ik graag de fantasie van anderen; daarom ga ik graag naar de bioscoop (vooral naar animatiefilms). Verder ga ik graag de buitenlucht in: wandelen, hardlopen, fietsen en/of zwemmen helpt mij om mijn hoofd, na een dag achter de pc, weer uit de digitale wereld te halen.