Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Marcel Croes

Marcel Croes

Implementatieconsultant

Waarom Lost Lemon?
De warme bedrijfscultuur, de maatschappelijke relevantie van de IT-producten en een kantoor op steenworp afstand van mijn huis, dat maakt Lost Lemon voor mij de perfecte werkgever. Het sociaal domein waarin Lost Lemon actief is en de vooruitstrevende IT-oplossingen levert een interessante combinatie op tussen mens en techniek. Waar voornamelijk de mens voorop staat.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als functioneel beheerder ben ik verantwoordelijk voor het goed functioneren van de producten MensCentraal en PDC zodat onze klanten er probleemloos en prettig mee kunnen werken. Ik zie mijzelf als de tolk tussen mens en techniek, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Wat zijn de wensen en wat kunnen wij doen om deze binnen onze producten te implementeren? Dagelijks ben ik bezig om onze software zó te configureren dat de werkzaamheden van de eindgebruiker ongestoord doorgaan en dat het proces verder wordt geoptimaliseerd.

En wat doe je naast je werk?
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn vrouw Froukje en mijn zoontje Sep. Ik kook graag, geniet erg van een goed glas wijn en doe dit het liefst met een groep vrienden of familie. Als er dan ook nog een potje Risk wordt gespeeld, kan mijn avond niet meer stuk. Verder houd ik erg van muziek, het liefst elektronisch of hiphop, en kijk ik graag een film of speel een computerspel.