Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Louka van Deursen

Louka van Deursen

Consultant en Onderzoeker

Waarom Lost Lemon?
Ik vind het sociaal domein erg interessant en had meteen een positief gevoel bij Lost Lemon. Mensen met kennis en ambitie; een plek waar ik mij snel thuisvoel.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik werk als consultant en onderzoeker en houd mij bezig met relatiebeheer. Deze drie functies gaan heel goed samen. Momenteel zit ik in het projectteam UMW (Uitwisselings Mechanisme Werk voor gemeenten), een project met enorm veel stakeholders. Het is soms lastig om belangen van al deze stakeholders mee te nemen, maar zeker een leuke uitdaging.

Daarnaast ben ik projectleider van de Slimme Krabbelaar en ben ik bezig met een onderzoek voor de Rekenkamercommissie van de gemeente Neder-Betuwe. Het doel is die gemeente inzicht te geven in de ontwikkeling en uitvoering van het beleid rond laaggeletterdheid sinds 2016.

En wat doe je naast je werk?
Ik houd van sporten en creatief bezig zijn. Wielrennen, tennissen en af en toe boulderen zijn activiteiten die ik graag doe. Daarnaast ben ik vorig jaar begonnen met een workshop edelsmeden. Elke week ben ik bezig met ontwerpen, zagen, polijsten, etc. om te komen tot een sieraad.