Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Lennard Horstink

Lennard Horstink

Technisch consultant en Relatiebeheer

Waarom Lost Lemon?
Omdat Lost Lemon een klein bedrijf is, raak je als medewerker snel betrokken. Het is ook erg leuk om de groei van dichtbij mee te maken. Bovendien krijg ik veel kansen en mogelijkheden en dat maakt mijn dagen afwisselend en veelzijdig. Voordat ik bij Lost Lemon kwam, werkte ik bij het KNMI en het CBS.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik zoek graag samen met de klant naar oplossingen en houd me dan het liefst bezig met business én techniek. Met het grensvlak van ICT en onderzoek heb ik veel ervaring. Zo heb ik gewerkt aan risicoanalyses, e-dienstverlening en het opstellen van een business case. Maar ook aan het specificeren en testen van nieuwe software, kwaliteitsmanagement en projectmanagement.

Op het moment werk ik veel met de Toolkit E-formulieren. Deze gebruiken gemeenten om hun klanten via internet diensten aan te bieden. Bijvoorbeeld ook via Bereken Uw Recht.

Steeds meer gemeenten stappen over op de Toolkit, omdat het een mooi en voordelig open-source product is dat voldoet aan alle overheidsstandaarden. Momenteel zijn we bezig alle formulieren automatisch op te laten nemen in de applicaties van de gemeente zelf, waardoor de gemeente de aanvragen snel en efficiënt kan afhandelen.

En wat doe je naast je werk?
Reizen! Van dichtbij en laag tot ver en hoog. Ik houd van dansen: salsa en bachata. Ook vind je me regelmatig achter een bridgetafel.