Johan Holtrop

Implementatie-consultant

Waarom Lost Lemon?
Mijn interesse voor processen en organisaties heb ik uitgebreid gevoed tijdens mijn beide communicatiestudies. Deze kennis heb ik succesvol toe kunnen passen bij een groot ICT-project bij mijn vorige werkgever, waar ik vanuit het gebruikersperspectief in het test- en ontwikkeltraject actief was en trainingen meeontwikkelde. Ik ben ondernemend en leergierig van aard en kan deze ‘basisbehoeften’ bij Lost Lemon laven. Lost Lemon is een leuke verzameling van veelzijdige mensen met uiteenlopende disciplines die elkaar goed aanvullen. De korte lijnen in de organisatie brengen een prettige dynamiek met zich mee, waardoor innovatie volop de ruimte krijgt én je veel van je collega’s kunt leren.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Het takenpakket is vrij breed, waardoor mijn werkzaamheden een prettige afwisseling met zich mee brengen. Als implementatie-consultant bied ik ondersteuning voor verschillende ICT-producten van Lost Lemon, waaronder bijvoorbeeld MensCentraal en de Toolkit. Verder ben ik Product Owner van De Sociale Monitor en onze MI database.

En wat doe je naast je werk?
Ik ben een fervent speler van het bordspel Go, de Aziatische evenknie van schaken, maar ook in andere spellen kan ik me goed verliezen. Daarnaast fiets en zwem ik graag, vind ik reizen leuk of lig ik gewoon lekker met een krantje in het park.