Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Job Lohman

Job Lohman

Product Owner

Waarom Lost Lemon?
Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een kleine organisatie, waar ik mij heb kunnen ontwikkelen tot product owner, was ik op zoek naar een professionele organisatie waar ik mij verder kan ontwikkelen. Bij Lost Lemon heerst een prettige werksfeer en wordt er gewerkt in goed georganiseerde teams. Het nemen van verantwoordelijkheid en eigen inbreng worden hier gewaardeerd, wat mij de kans biedt mij verder te ontwikkelen.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als Projectleider/Product Owner vertaal ik de wensen van de klant, samen met het team van designers en ontwikkelaars, naar passende oplossingen. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en denk ik mee over de toekomst van Lost Lemon.

En wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in het bos of in een speeltuin te vinden met mijn drie kinderen. Daarnaast geniet ik erg van het samenzijn met familie en vrienden. Zo speel ik graag een spelletje, ontvangen we vrienden voor een BBQ of ga ik uit voor een borrel. Onlangs heb ik mijn oude hobby schaken weer opgepakt en ik speel dat graag online.