Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Jeroen Bettonvil

Jeroen Bettonvil

Helpdesk

Waarom Lost Lemon?
Met elkaar nieuwe dingen leren, mensen een stapje verder helpen en sociale betrokkenheid zetten mij in beweging. De softwareproducten en -diensten van Lost Lemon die de hulpbehoevende mens helpen en verder brengen, spreken mij aan. Na een lange carrière in de telecom was ik op zoek naar wat anders. In mijn vorige functies heb ik veel internationaal gereisd en voor mij was het belangrijk wat dichter bij huis te werken, bij voorkeur in mijn woonplaats Haarlem. Combineer het bovenstaande met mijn ICT-kennis en ervaring en je komt uit bij deze leuke club.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Met veel plezier ben ik werkzaam als gebruikersondersteuner op de helpdesk. Waar ik de producten van Lost Lemon ondersteun (met de kennisfocus op MensCentraal), de applicatiebeheerders bij de gemeenten help en nog veel meer.

En wat doe je naast je werk?
Kanoën en motorrijden. Op de motor moet je goed geconcentreerd zijn in het verkeer, het haalt mijn aandacht weg van andere zaken. In de kajak geniet ik van de natuur en rust. Je kunt me zomers ook wel eens vinden op het strand van Zandvoort en bij het circuit. Niet om in de zon te liggen, maar genietend van het verre uitzicht over de zee of het spektakel van een race. Met slecht weer speel ik een computerspel, luister graag naar muziek, neem extra de tijd om lekker te koken en zoek ik de gezelligheid binnen op.