Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Iris Klaver

Iris Klaver

Helpdesk

Waarom Lost Lemon?
De naam trok direct mijn aandacht. Mede vanwege het sociaal domein heb ik gekozen voor deze organisatie. Ik heb een zorgachtergrond en wil graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Door de sfeer tijdens het eerste gesprek werd ik nog enthousiaster over Lost Lemon.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Met veel frisse energie en plezier werk ik op de Helpdesk. Ik ben graag de schakel tussen de klant en de rest van de organisatie. Als een spin in het web probeer ik, samen met mijn collega’s, antwoord te geven op vraagstukken van de klant en deze goed af te handelen. Geen vraag is hetzelfde, wat mijn werk uitdagend en afwisselend maakt.

Wat doe je in je vrije tijd?
Met veel passie ga ik het rugbyveld op om fanatiek een wedstrijd te spelen. Daarnaast klim ik op de mountainbike en wandel in de natuur; dat laatste het liefst met familie of vrienden. Ik ben een bourgondiër. Met dierbaren genieten van goed eten met een bijpassend drankje en afsluiten met een fijne sigaar. Daarnaast heb ik uiteenlopende interesses: luisteren naar muziek, documentaires kijken, lezen; teveel om op te noemen!