Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Femmina Meijerhof

Femmina Meijerhof

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Ik werkte bij de gemeente Leeuwarden al lange tijd met MensCentraal (MC) en de Producten en Diensten Catalogus (PDC). Zo maakte ik deel uit van de PDC-werkgroep en zat in landelijke werkgroepen. Voor die tijd was ik werkzaam als bewindvoerder/budgetcoach voor meer dan honderd cliënten. In Leeuwarden heb ik met veel mensen van Lost Lemon samengewerkt. Dus toen ik werd uitgenodigd om te komen praten, hoefde ik niet lang na te denken. Ik voel me betrokken bij de maatschappij en Lost Lemon is dat ook. Fijn om te werken bij een organisatie die actief is in het sociaal domein.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als consultant bij het PDC-team sla ik ‘bruggetjes’ tussen Lost Lemon en gemeenten. Mijn focus ligt op de PDC, ook vanwege mijn ervaring op financieel gebied. Verder ben ik meelezer van user stories en analyseer ik nieuwe wetgeving. En ik blijf gewoon meedraaien in landelijke werkgroepen voor het sociaal domein.

En wat doe je naast je werk?
Ik houd van reizen en van klussen. Ook ben ik voorzitter van de medezeggenschapsraad van de school van een van mijn kinderen. Verder wil ik graag mijn kennis blijven bijspijkeren, dus studeer ik nog regelmatig. Zo verdiep ik me in de Wet op het financieel toezicht (WFT) en blijf bij als Adviseur Inkomen, Adviseur Consumptief Krediet en Vermogensadviseur. Ook de diploma’s voor schuldhulpverlening van het KIWA vragen om een jaarlijkse update.