Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Eva Piller

Eva Piller

Business Consultant en Teamleider

Waarom Lost Lemon?
De open cultuur binnen Lost Lemon, waar collega’s elkaar helpen, viel mij direct op. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. De maatschappelijke relevantie van het product en dienstverlening spreekt mij enorm aan. En dat Lost Lemon ook nog eens op één van de mooiste locaties in mijn thuisstad Haarlem is gevestigd maakt het voor mij uniek.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als consultant sociaal domein ondersteun ik organisaties met de implementatie van efficiënte samenwerkingstools en werkprocessen. Mijn achtergrond is communicatiewetenschap en commerciële economie. Ik heb voorheen bij een zorginstelling en een internetbureau voor woningcorporaties gewerkt. Daar hield ik mij voornamelijk bezig met online dienstverleningstrajecten. Met behulp van online dienstverlening kunnen burgers veel zaken zelfstandig afhandelen op het moment dat het hen uitkomt. Voor gemeenten levert het voordelen op dat zij efficiënt kunnen samenwerken met ketenpartners.

En wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd geniet ik van koken en eten met vrienden. Bij mooi weer pak ik de fiets naar het strand. Voor ontspanning doe ik sinds een paar jaar fanatiek aan yoga. Om de wereld te verkennen probeer ik ieder jaar een mooie verre reis te maken. Op reis vind ik het prettig om mijzelf verstaanbaar te maken. Om die reden kun je mij af en toe met een Spaans boek in de hand tegenkomen.