Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Esmee Rusman

Esmee Rusman

Consultant en Product Owner

Waarom Lost Lemon?
Mijn studie richtte zich op het snijvlak techniek en business waarbij mijn interesse sterk lag bij projecten met maatschappelijke waarde. Ik heb toen een masteropleiding gekozen waar de focus lag op het analyseren van complexe problemen uit het sociale domein. Deze combinatie wilde ik graag terug zien in mijn werk. Verder wilde ik graag bij een bedrijf gaan werken waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling, je werk gevarieerd is en waar een informele werkcultuur heerst. Bij Lost Lemon heb ik al deze punten gevonden. Vanaf de eerste gesprekken was de fijne dynamiek van het bedrijf te merken.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Bij Lost Lemon heb ik de functie van technisch consultant en werk ik mee aan een project binnen het programma Toekomst Gegevensuitwisseling Werk en Inkomen van het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid. Verder ga ik ook aan de slag met de Toolkit E-formulieren.

En wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo ga ik graag kickboksen, bootcampen of een stukje hardlopen. Verder ben ik een echt paardenmeisje en kan je mij dus regelmatig op stal vinden. Hier heb ik als bijbaantje met heel veel plezier de kinderen paardrijles gegeven en doe dit nu nog steeds op invalbasis. Verder ga ik graag met vrienden op stap, naar een festival of gewoon thuis op de bank zitten met een kop koffie en een goed boek.