Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Diana Koppenol
Diana Koppenol - Lost Lemon

Diana Koppenol

Partner

Waarom Lost Lemon?
Ik voel me prettig bij de mensen van Lost Lemon; ze zijn deskundig, betrokken, (eigen)wijs, lenig, sprankelend en vooral ondernemend! Samen met deze mensen mag ik werken aan oplossingen – soms met een ICT-randje – voor sociaal-maatschappelijke problemen, waar vooral de burger van profiteert. Daarom is ‘Waarom Lost Lemon?’ voor mij geen vraag, maar een vanzelfsprekendheid.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als een van de grondleggers heb ik de ontwikkeling van techniek naar business heel bewust meegemaakt. Mijn rol zou ik graag omschrijven als verantwoordelijk zijn voor de algemene bedrijfsvoering van Lost Lemon, ervoor zorgen dat de juiste disciplines in onze organisatie aanwezig zijn, zodat we tevreden en blije medewerkers en klanten hebben en houden. Ik kan mijn kennis en ervaring – ik ben bij meerdere organisaties en bij veel projecten betrokken geweest – gebruiken voor de verbinding naar buiten maar ook voor het leggen van verbanden binnen onze eigen organisatie met betrekking tot de verschillende projecten. Want ik vind het belangrijk dat iedereen zijn talenten volledig kan benutten en met plezier werkt.

En wat doe je naast je werk?
Maatschappelijke onderwerpen spreken mij aan en dat komt in uiting door onder andere mijn rol als bestuurslid bij Stichting Bretels. Daarnaast staan de weekenden in het teken van sporten. Zelf sporten in de sportschool, samen met mijn man kijken naar de hockeywedstrijden van onze 3 kinderen en af en toe samen een balletje slaan op de golfbaan. Na al het sporten is het vaak gezellig borrelen of een hapje eten met vrienden. Daarnaast staat een cursus Spaans hoog op mijn verlanglijstje. Wandelen in het bos of op het strand met de hond geeft ook heerlijke ontspanning en rust. En als er dan toch nog tijd over is …. verstop ik me in een goed boek.