Home » Over Lost Lemon » Onze citroenen » Arthur van Buuren
Arthur van Buuren | Lost Lemon

Arthur van Buuren

Helpdesk

Waarom Lost Lemon?
Ten eerste spreekt het sociaal domein mij aan. Vroeger speelde ik al met mijn tweelingbroertje met Lego, Playmobiel en autootjes allerlei sociale problematiek na; wat gebeurt er als je een ongeluk krijgt? als je gaat scheiden? enzovoort. Hoe zorgen we dan als samenleving dat je kunt ‘bestaan’? Dat vond ik toen al interessant. Ten tweede werkte ik al met klanten, maar ik wilde mij meer verdiepen in ICT, omdat dat steeds belangrijker wordt. En ten derde komt Lost Lemon op mij over als een vriendelijke, lerende organisatie. Dat past heel goed bij wie ik ben. Kortom in alle drie de punten komen Lost Lemon en ik bij elkaar!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik werk als gebruikersondersteuner als verbindende schakel tussen onze gebruikers en de rest van de organisatie. Mijn collega’s en ik krijgen vragen van onze gebruikers binnen, die proberen we zo goed mogelijk op te lossen, al dan niet met hulp van andere collega’s op andere afdelingen. Dat betekent veel puzzelen en navragen. Leuk werk!

En wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk spreek ik graag af met familie en vrienden. En ga graag op reis en bezoek steden, musea en fijne restaurants. Mijn grootste hobby is misschien heel herkenbaar: gewoon ergens gaan zitten en lekker mensen kijken.