Onze stagiaires in de spotlight!

Onlangs zijn twee enthousiaste aspirant citroenen begonnen aan hun stage bij Lost Lemon. Wij stellen ze graag voor!

Jan Ootes (23) studeert Informatica aan de Hogeschool Leiden met als specialisatie software engineering. Hij wil graag ontdekken hoe gemeenten en organisaties vorm geven aan hun softwareoplossingen en koos voor Lost Lemon als stageplaats vanwege onze expertise op software gebied. Tijdens zijn stage zal Jan zijn kennis op software gebied uitbreiden en als developer snel zijn steentje binnen het team gaan bijdragen.

Gijs Lievaart (20) is student Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en voert momenteel onderzoek uit naar de budgetbesteding van gemeenten. ZIjn er mogelijkheden om binnen de Jeugdwet met minder budget dezelfde kwaliteit zorg te leveren aan de burger? Een interessant vraagstuk met een maatschappelijk karakter. Dit laatste is voor Gijs belangrijk. Lost Lemon combineert daarnaast zijn interesses in IT en het sociaal domein. Voor Gijs dus dé perfecte stageplek om zijn onderzoek af te ronden.

We wensen Jan en Gijs veel plezier tijdens hun stage bij Lost Lemon. Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen Lost Lemon, of ben je geïnteresseerd in ons interne opleidingsprogramma aan de Lost Lemon Academy, neem dan contact met ons op of klik hier.

 

U bent hier