26 juni 2020

De nieuwe release ‘Netwerk van de klant’ voor MensCentraal is beschikbaar. MensCentraal is de regie-applicatie van Lost Lemon voor het sociaal domein. De module is door diverse gemeenten uitgebreid getest en zij zijn enthousiast over de applicatie en de nieuwe functionaliteiten.

Op eigen kracht

Voor steeds meer wetten en doelgroepen sturen gemeenten op de eigen kracht van inwoners. Het betrekken van het sociale netwerk van de burger en dit expliciteren in het plan van aanpak is hierbij essentieel. Om deze opdracht goed te kunnen uitvoeren, is het registreren van het netwerk rondom een klant natuurlijk een voorwaarde. Dat doen we met de nieuwe module die we beschikbaar stellen voor onze regie-applicatie MensCentraal.

Het netwerk van de klant samen met gemeenten ontwikkeld

De nieuwe module vervangt de huidige ‘netwerkkaart’ en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een werkgroep bestaande uit verschillende gemeentelijke experts. Allereerst hebben we de specificaties voor de nieuwe module opgesteld en de onderdelen geprioriteerd. Vervolgens hebben wij de plannen uitgevoerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuwe module? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze regie-applicatie MensCentraal? Onze helpdesk vertelt je er graag meer over! Neem hiervoor contact met ons op.