26 juni 2020

De nieuwe release ‘Netwerk van de klant’ van MensCentraal is beschikbaar. Het netwerk van de klant is door diverse gemeenten uitgebreid getest en zij zijn zeer enthousiast over de applicatie en de nieuwe functionaliteiten.

Op eigen kracht

Voor steeds meer wetten en doelgroepen sturen gemeenten op de eigen kracht van inwoners. Het betrekken van het sociale netwerk van de burger en dit expliciteren in het plan van aanpak is hierbij essentieel. Om deze opdracht goed te kunnen uitvoeren, is registratie van het netwerk rondom een klant natuurlijk een voorwaarde. Dat doen we met deze nieuwe module.

Samen met gemeenten

De module ‘Netwerk van de klant’ vervangt de huidige ‘netwerkkaart’ en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een werkgroep bestaande uit verschillende gemeentelijke experts. Allereerst hebben we de specificaties voor de nieuwe module opgesteld en de onderdelen geprioriteerd. Vervolgens hebben wij de plannen uitgevoerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuwe module of over MensCentraal? Onze helpdesk vertelt je er graag meer over! Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Naar het nieuwsoverzicht