Nienke Rodenhuis

Waarom Lost Lemon?
Ik ben bij Lost Lemon Minds aangesloten als trainee van DisGover. Het is een soort combibaan: van maandag tot en met donderdag bij Lost Lemon, op vrijdag samen met andere trainees van DisGover werken aan projecten. DisGover biedt een traineeship voor 'de ambtenaar van de toekomst'. Met mijn maatschappelijke drive en bestuurskundige achtergrond leek me dat wel wat en ik heb anderhalf jaar bij verschillende publieke organisaties gewerkt. Toch kreeg ik het gevoel dat ik als ambtenaar niet genoeg uitdaging vind. Bij Lost Lemon zie ik mensen met dezelfde wil om iets bij te dragen aan de samenleving, maar met een heel andere werkwijze en kernwaarden die me energie geven. Daarom ben ik nu bij Lost Lemon.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als trainee werk ik het komende half jaar mee aan verschillende projecten binnen Minds. Ik ben nu begonnen in het UWV STAP-project.

Wat doe je naast je werk?
Op het moment gaat (bijna) al mijn vrije tijd naar het opknappen van mijn kluswoning in Rotterdam. Gelukkig woon ik zelf nog een tijdje in Leiden, want in Rotterdam staat er nog niet veel meer dan muren en vloeren. Toch zie ik al helemaal hoe het gaat worden! Ik ben veel bezig met inrichting en volg een cursus interieurstyling. Voorheen was ik al vaak in de weer met schilder- en knutselprojectjes. Ik doe ook aan wielrennen en varen (roeien, kanoën), maar dat staat nu op een wat lager pitje.

U bent hier