Niels Beeres

Consultant

Waarom Lost Lemon
Na bijna 8 jaar als consultant bij een softwarebedrijf in Haarlem was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Vaak zag ik Lost Lemon voorbij komen op vacaturesites. Na een blik op de website sprak dit bedrijf mij enorm aan. Na diverse gesprekken werd dit beeld dubbel en dwars bevestigt. Een bedrijf vol ideeën en kundige mensen en een leuke sfeer waar ik met mijn ervaring aan wil bijdragen. Mijn rol tussen de klant en de software zal hier volledig tot zijn recht komen.

Wat doe je bij Lost Lemon
Als consultant binnen het PDC team help ik mee aan het verder uitbouwen van dit product. Ga ik bij klanten langs om ze te ondersteunen met dit product. Signaleer ik kansen en vertaal ik deze naar concrete oplossingen binnen de software. Daarnaast ondersteun ik waar nodig, bijvoorbeeld bij gebruikersmanagement.

En naast werk?
Zodra de zon doorbreekt en de temperatuur is aangenaam dan ben ik te vinden op mijn boot waarmee ik de grachten van Haarlem onveilig maak. Een lekker speciaal biertje of een goed restaurant kan ik ook waarderen. In conditie blijf ik door op mijn racefiets te stappen. Mocht dit allemaal niet lukken dan is een avondje met Netflix of mijn Playstation ook aangenaam.

U bent hier