Michel Verwaal


Tester

Waarom Lost Lemon?
Al vanaf een jonge leeftijd ben ik gefacineerd door technologische ontwikkeling. Inmiddels heb ik ervaren dat, met de juiste besturing en instructies, het combineren van beide een bijzonder goede bijdrage levert aan het behalen van een doelstelling en/ of ideaal. Dat gezegd, is het van groot belang om hierbij een goed overzicht te hebben van het werkveld en de toepasbaarheid. Bij Lost Lemon vindt ik beide in goed doordachte ICT oplossingen die relevant zijn binnen het maatschappelijk domein, samen met een bijzonder fijne cultuur en werksfeer.

Wat doe je bij Lost Lemon?
Ik ben Software tester. Software is een 'levend' product. Door opvolgen en aanpassen kom je kundig tegemoet aan de wensen van de klant en beweeg je mee met de huidige dynamiek van de wereld om ons heen. Door binnen afzienbare tijd verwarrende situaties weg te nemen, of liever nog, te voorkomen, realiseer je een prettige ervaring. Dat is de waarde van goed en grondig testen.

Wat doe je naast Lost Lemon?
Naast mijn uren bij Lost Lemon richt ik mij op de betekenis van woorden. Schrijf ik korte verhalen en dicht ik het geheel tot een minimum, om zo de mogelijkheid tot onderzoek, interpretatie en inzicht open te laten. Ik ben een bourgondier. Ik hou van smaak, geur en de sensatie die de combinatie van deze twee teweeg kan brengen. Ik kook veel en ben ook vaak te vinden op het strand of in het duingebied. Hier ervaar ik de grootte van de wereld, ten opzichte van mijzelf. Ik hou van muziek en kan mijn er leven niet zonder voorstellen. Alhoewel ik veel geluid heb gecreeerd, bandjes heb afgemixt en geproduceerd, geniet ik nu vooral van optredens en festivals. Op de jaarlijkse momenten dat het hiervoor buiten te koud wordt, laat ik mij graag meeslepen door theater of film.

U bent hier