Margerethe Neijssel

Consultant / gemeentecoach MensCentraal

Waarom Lost Lemon?
Tijdens mijn opdracht bij de gemeente Zaanstad was ik onder andere verantwoordelijk voor de begeleiding van de sociale wijkteams op zowel proces- als informatievoorzieningsniveau. Hier kwam ik in contact met Lost Lemon, met wie ik veel samenwerkte om MensCentraal door te ontwikkelen en (nog) beter aan te laten sluiten bij de (werk)processen van de wijkteams.

Waarom Lost Lemon? Vanwege de betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit die ik ervaar bij de mensen die werken bij dit bedrijf. Samen aan de slag met onze klanten om te zorgen dat de dienstverlening van de overheid efficiënter wordt en sociaal maatschappelijke vraagstukken worden opgelost.

Wat doe je?
Als consultant help ik overheidsinstanties en hun ketenpartners hun processen efficiënt(er) in te richten en oplossingen te vinden voor vraagstukken die nu spelen binnen het sociaal domein. Het gaat hierbij vooral om verbinding tussen gemeenten en ketenpartners én het vertalen van behoeften die ontstaan vanuit processen/ de praktijk, naar functionaliteiten en gegevens die geleverd kunnen worden om hierin te voorzien. Dit doe ik voornamelijk met behulp van de aanpak MensCentraal.

En naast je werk?
Naast mijn werk ben ik in het weekend te vinden bij de voetbalclub FC Amsterdam. Als vrijwilliger/ wedstrijdsecretaris ben ik hier verantwoordelijk voor de organisatie rondom alle voetbalwedstrijden. Hier maak ik onderdeel uit van een ontzettend leuk team van vrijwilligers en vermaak ik me elk weekend weer met de jeugd die komt voetballen en de aanhang die daar bij hoort. Verder houd ik van verre reizen maken en kan ik me prima vermaken met een goed boek of spannende serie.

U bent hier