Maartje Corsten

Waarom Lost Lemon?
In de jaren dat ik bij gemeenten werkte, heb ik gemerkt hoe de overheid verschil kan maken in het
leven van mensen. Zeker als niet alles vanzelf gaat en iemand af en iemand hulp nodig heeft. Een gemeentelijke organisatie die slim is en effectief werkt, kan veel bereiken! Vaak speelt IT hierin een onmisbare schakel. Ik vind het ontzettend gaaf om mee te werken aan het vernieuwen en verbeteren van organisaties. Als verbinder tussen ‘de bouwers’ en ‘de gebruikers’ zorg ik ervoor dat we elkaar zo goed mogelijk begrijpen en het beste neerzetten binnen tijd en budget past. Mijn dag is geslaagd als de klant weet wat er kan of hoe het gaat en het bouwteam lekker kan werken aan de software.

Wat doe je?
Bij Lost Lemon vul ik de rol in van Product Owner / projectleider bij het Burger Interactie Team. Dit
team zorgt onder andere voor het beheer en de door-ontwikkeling van de Toolkit e-Formulieren, Mijn Gemeente Portaal en de ParticipatieLadder.

Wat doe je buiten het werk?
‘Was je op je werk weer de hele dag achter de computer en aan het praten met collega’s …!?!’
vragen mijn dochters weleens vol onbegrip. Thuis ben ik namelijk vooral aan het doen! Ik ontwerp en maak zelf kleding, klus in huis of ben uitgebreid aan het koken
of bakken. Daarnaast doe ik aan Tai Chi en Chi Kung. Op de school van mijn kinderen geef ik kookles en zorg voor beheerste chaos tijdensde keuze-uren ‘huttenbouwen’.
Samen met mijn man en kinderen ben ik ook vaak op het water te vinden in onze zeilende Westlander.

U bent hier