Lost Lemon levert Westfriesland beheersysteem zorgcontracten

De Westfriese gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en StedeBroec vormen de regio Westfriesland. Zij hebben een gezamenlijke inkooporganisatie en die heeft Lost Lemon de opdracht gegund om een contractmanagementsysteem voor deze Westfriese gemeenten te leveren.


 

MensCentraal
Het systeem is de producten- en dienstencatalogus (PDC) uit de MensCentraal Suite en het contractbeheer is een module van deze PDC.  Met deze aanschaf is het voor Westfriesland  mogelijk om het contractmanagement uit te voeren. Een inkoopmanager kan met deze module online regionale en lokale zorgcontracten beheren en managen.

USP’s

  • Via een overzichtelijk dashboard zie je in één oogopslag welke contracten moeten worden verlengd of met welke leveranciers een evaluatiegesprek gepland staat
  • Beoordelingen van leveranciers zijn eenvoudig te registreren
  • Contracten, leveranciers en producten kunnen op eenvoudige wijze worden bewerkt, toegevoegd en verwijderd
  • Er kunnen meerdere contactpersonen bij een leverancier worden toegevoegd

De PDC uit de MensCentraal Suite biedt overigens meer opties.
Zo gebruiken andere gemeenten gebruiken de module die het volledige berichtenverkeer voor de Jeugdzorg en de Wmo ondersteunt.

Contact
Wilt u weten hoe Lost Lemon ook u kan helpen, neem dan contact met ons op via info@lostlemon.nl of telefoonnummer 085-489 88 88.

 

U bent hier