Lost Lemon Academy

Doe waar je goed in bent. En waar je goed in wilt worden.
 
Binnen Lost Lemon hebben we onze eigen LL-Academy.  Iedere citroen heeft unieke kennis.  Kennis waar andere citroenen zich weer verder mee ontwikkelen. In het interne opleidingsprogramma komt alle kennis samen.
 
Citroen Patrick zette de LL-Academy op
 
Onze collega Patrick Hira, trainer en senior developer,  is trots op de LL-Academy. Patrick begeleidt citroenen bij hun interne opleidingsprogramma. “Bij Lost Lemon werken we aan eigenzinnige ICT-oplossingen voor sociale problemen. Onze expertise is het toepassen van de allernieuwste ICT-oplossingen voor ingewikkelde ketenvraagstukken. Zo maken we het mogelijk dat  informatie veilig en eenvoudig gedeeld wordt tussen meerdere organisaties binnen het sociale domein.  Lost Lemon volgt de ICT ontwikkelingen op de voet en we willen dat de kennis van onze medewerkers actueel is. Met de LL-Academy stomen we nieuwe medewerkers klaar voor deze uitdaging en houden we de kennis van onze huidige developers bij.”
 
Een paar reacties van Academy-deelnemers:
Lotte de Jonker, junior developer, in dienst sinds 22 maart 2015: "Op de LL-Academy heb ik in een half jaar waanzinnig veel geleerd en gezien. Dit onder hele fijne en persoonlijke begeleiding, iedereen is erg behulpzaam en enthousiast bij Lost Lemon!"
Friso Kulk, junior developer: "De Academy geeft echt een vliegende start. Collega's zeiden grappend dat ze 'jaloers' waren. Zelf hadden ze er jaren over gedaan om dezelfde ervaringen op te doen. Het geleerde bracht ik direct in de praktijk door aan de slag te gaan met de verschillende Lost Lemon-applicaties."
 

 

U bent hier