Lost Lemon Academy

Doe waar je goed in bent. En waar je goed in wilt worden.

Binnen Lost Lemon hebben we onze eigen LL-Academy. Iedere citroen heeft unieke kennis. Kennis waar andere citroenen zich weer verder mee ontwikkelen. In het interne opleidingsprogramma komt alle kennis samen.

In september gaan wij weer van start met de LL Academy en zijn op zoek naar nieuwe studenten!
Ben jij een startende developer met enige Java ervaring en wil je je verder ontwikkelen als ontwikkelaar? Ben je een sociale en ambitieuze doorzetter, een creatieve teamplayer en heb je gezond analytisch denkvermogen? Lees dan verder!

Lost Lemon is trots op de LL-Academy
"Bij Lost Lemon werken we aan eigenzinnige ICT-oplossingen voor sociale problemen. Onze expertise is het toepassen van de allernieuwste ICT-oplossingen voor ingewikkelde ketenvraagstukken. Zo maken we het mogelijk dat  informatie veilig en eenvoudig gedeeld wordt tussen meerdere organisaties binnen het sociale domein.  Lost Lemon volgt de ICT ontwikkelingen op de voet en we willen dat de kennis van onze medewerkers actueel is. Met de LL-Academy stomen we nieuwe medewerkers klaar voor deze uitdaging en houden we de kennis van onze huidige developers bij"

Ontwikkelaar Friso Kulk is een van de eerste lichting LL-studenten. In 2015 behaalde hij zijn Academy certificaat. "De Academy geeft echt een vliegende start. Collega's zeiden grappend dat ze 'jaloers' waren. Zelf hadden ze er jaren over gedaan om dezelfde ervaringen op te doen. Het geleerde bracht ik direct in de praktijk door aan de slag te gaan met de verschillende Lost Lemon-applicaties." 
 
 
Ben je geinteresseerd en wil je meer weten over Lost Lemon en de LL Academy? Neem dan contact op met Willemijne Boetes (telefoonnummer 085 489 88 88) of stuur ons je CV en geweldige motivatie brief!
 

U bent hier