Loket schuldhulpverlening

Uw klanten lossen hun schulden zelf op

U krijgt steeds meer mensen met schulden aan de balie. Met steeds complexere problemen. U moet mensen met schulden helpen zodat ze zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen.

Met het webloket Schuldhulpverlening gaan uw klanten zelfstandig met hun schulden aan de slag. U begeleidt ze waar nodig. Ook melden schuldeisers en hulpverleners mensen met schulden via het webloket eenvoudig bij u aan. Zo kunt u al aan de slag voordat de situatie escaleert.  

Een eigen webloket zonder moeite

Het webloket Schuldhulpverlening is helemaal naar uw wens in te richten. Bijvoorbeeld met:

  • Uw eigen huisstijl
  • Eigen teksten
  • Filmpjes en
  • Aanvraagformulieren

Tegelijkertijd profiteert u van de standaard informatie over schuldhulpverlening van Stimulansz. Die is altijd actueel en van hoog niveau. Het webloket wordt door ons voor u beheerd en doorontwikkeld. Bij nieuwe wensen trekt u samen met de andere gemeenten op. Zo houden we de kosten laag.  

Handel uw aanvragen sneller af

Het webloket heeft koppelingen waarmee u de informatie uit de aanvraagformulieren automatisch in uw eigen systeem voor schuldhulpverlening laadt. De informatie stroomt alvast door, zodat uw medewerkers direct kunnen starten met de afhandeling van de aanvraag en minder hoeven te registreren. Met de koppelingen met de GBA en DigiD vermindert u ook nog eens de administratieve lasten voor uw burgers.

Wij informeren u graag: 085 489 8888.

 

U bent hier