LL behaalt opnieuw met glans ISO-certificeringen

Eens in de zoveel tijd komen de auditors van Lloyd’s Register een paar dagen naar Lost Lemon om ons managementsysteem door te lichten. Dit keer ging het met name om ISO 9001, NEN 7510 en ISO 27001. En opnieuw hebben we de toets met glans doorstaan.

Gepubliceerd op: 22 oktober 2020

Wat is ons ‘managementsysteem’?
De basis van ons systeem vormen de processen en werkwijzen binnen ISO 9001. Hiermee zijn we als bedrijf in staat goed te functioneren, waarbij in alles de klant centraal staat. Veel van de afspraken voor ISO 9001 zijn bij de implementatie in 2017 gemaakt. Nu, een paar jaar later, hebben we een kapstok om te toetsen en kunnen we onszelf continu verbeteren.

Hetzelfde geldt voor ISO 27001 en NEN 7510, waarin informatiebeveiliging centraal staat. In 2015 ontvingen we het certificaat voor beide normen. Dit heeft ons geholpen om beter overzicht te krijgen en te houden over alle onderdelen van informatiebeveiliging. Vooral dankzij het systeem van interne en externe audits, waarmee we onze beheermaatregelen toetsen. Alle processen en werkwijzen samen noemen we ons managementsysteem.

Hoe is de audit verlopen?
Tijdens deze audit is ISO 9001 helemaal doorgelicht. Dit gebeurt iedere 3 jaar voor de hercertificering. Ook voor NEN 7510 moesten we ons dit jaar hercertificeren. Voor ISO 27001 stond een reguliere audit op het programma. Hierbij werden in interviews verschillende onderwerpen getoetst met de desbetreffende specialist van Lost Lemon. Het resultaat was als gehoopt (en ook wel een beetje verwacht). De auditor van Lloyd’s Register schreef ons:

“Het is een verademing om binnen een professionele organisatie te komen waar mensen met plezier werken en oog hebben voor continu verbeteren.”

Wat ondersteunen wij?
Wil je meer weten over onze certificeringen en de overige standaarden en veiligheidsprotocollen die wij ondersteunen? Neem dan een kijkje op onze webpagina ‘Wat ondersteunen wij?’. Heb je naar aanleiding daarvan vragen of wil je simpelweg meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op via info@lostlemon.nl.

U bent hier