Laurens Kralt

 

Gemeentecoach

Waarom Lost Lemon?
Voordat ik bij Lost Lemon aan de slag ging, heb ik een aantal jaar voor een beursgenoteerde Amerikaanse organisatie gewerkt. Tot het moment dat ik besloot dat dit niet mijn wereld meer was. Toen ik voorzichtig om mij heen ging kijken, raakte ik in gesprek met iemand die voor Lost Lemon werkte. Zij had het over een eigenzinnige, platte organisatie die opereert binnen het sociaal domein. Hoewel het voor mij een enorm cultuurverschil zou betekenen, sprak mij dit erg aan en  heb ik de volgende dag mijn CV opgestuurd. Van het een kwam het ander. Het is goed dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en onderdeel uit mag maken van deze organisatie.

Wat doe je?
Ik vervul de rol van Gemeentecoach binnen Lost Lemon. Inhoudelijk betekent het dat ik met gemeenten meedenk over het efficiënter maken van de processen binnen het sociaal domein en hoe we deze processen kunnen ondersteunen met de softwareoplossingen die Lost Lemon biedt. Dit kan zowel bij reeds bestaande als nieuwe klanten zijn.

En naast je werk?
Naast mijn werk besteed ik tijd aan en met mijn gezin. Verder zaalvoetbal ik en bestaat de rest van mijn vrije tijd uit kleine en grote projecten in en om huis.

 

U bent hier