Kernwaarden

Wat hebben we als citroenen gemeen? De Lost Lemon kernwaarden geven aan wat we van citroenen verwachten.
 
Eigen(wijs): Zeg maar nee, dan krijg je er twee!
We horen graag dat je nee zegt om vervolgens aan te geven dat je wel twee betere oplossingen hebt. Wij doen niets liever dan nieuwe oplossingen verzinnen op onze eigen(wijze) manier. Door anders te denken, verrassen we onze klanten en zijn we onze concurrenten steeds een stapje voor. Wij verschuilen ons niet achter dogma’s of functies. Wij geloven in onze eigen kracht en doen het samen.
 

 
 
Lenig: Je hoeft hier geen spagaat te doen om lenig te zijn.
We laten zien hoe flexibiliteit leidt tot goede, snelle oplossingen. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Lenig van geest dus.
 

 
Betrokken: Je bouwt graag een band op met opdrachtgevers.
Bij alles wat we doen, voelen we ons meer dan leverancier. Wij willen een partner zijn. Daarom nemen we alleen genoegen met de beste oplossing. Passie is onze drijfveer. We voelen ons betrokken bij onze klanten en het gebruik van onze producten. Maar ook voor de maatschappij. Voor mensen bij wie niet alles vanzelf gaat.

 
 
 
Sprankelend: Je hebt plezier in je werk en dat spat er van af.
Je ziet aan ons dat we ons werk leuk vinden. We geven energie aan de wereld om ons heen. Omdat we ons werk graag doen, komen we tot leuke en nieuwe oplossingen. Met een grote glimlach op ons gezicht.
 
 
Deskundig: Je weet wat er speelt in het sociale domein.
We weten precies wat er speelt in de markt en voelen aan waar onze klanten wakker van liggen. Want wij hebben veel ervaring en kennis in huis. Klanten hebben ons nodig, vanwege de informatie en deskundigheid die zij missen.
 
Herken je je in deze kernwaarden? Stuur ons een mail via hrm@lostlemon.nl.

 

U bent hier