Kantoor Lost Lemon gesloten voor bezoekers vanwege coronavirus

Vanuit Lost Lemon voelen we ons verantwoordelijk voor de maatschappij. Zeker in tijden dat de gezondheid van onze samenleving onder druk staat, nemen we als onderneming onze verantwoordelijkheid.

Van maandag 16 maart tot en met zondag 5 april 2020 is het kantoor van Lost Lemon gesloten voor bezoekers. We volgen hiermee de landelijke richtlijnen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Met de maatregelen dragen we niet alleen bij aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en bezoekers. We waarborgen ook de continuïteit van onze eigen bedrijfsprocessen en die van onze relaties.

Bereikbaarheid medewerkers
Onze medewerkers werken in de periode van maandag 16 maart tot en met zondag 5 april zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zijn telefonisch en via de e-mail te bereiken. Onze Helpdesk blijft gedurende de periode op de reguliere tijden (tussen 9.00 en 17.00 uur) telefonisch en via de e-mail bereikbaar.

Eventuele wijzigingen
Mochten er op advies van de overheid wijzigingen of aanvullingen in ons beleid nodig zijn, dan plaatsen we een update. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@lostlemon.nl.

U bent hier