Joyce Ter Horst

HR & Communicatie 

Waarom Lost Lemon?
Ik werkte acht jaar als HR medewerker bij dezelfde werkgever en had het plan me langzaam te gaan oriënteren op een nieuwe werkplek. Dit plan kwam in een stroomversnelling na een telefoontje van Lost Lemon. Na de eerste kennismaking wist ik dat ik hier wilde werken! Een super werkplek midden in het groen, fijne collega's en vriendelijke cultuur. Daarnaast kan ik me vinden in de producten en diensten van Lost Lemon, het is iets waar ik vol enthousiasme over kan vertellen. 

Wat doe je? 
Ik hou me bezig met alle HR gerelateerde zaken. Dat betekent kort gezegd van sollicitatie tot uit dienst en alles er tussen in. Ik heb daardoor enorme afwisseling in mijn werk. Het leukste vind ik de werving en selectie. Sinds ik bij Lost Lemon werk kijk ik anders naar mensen. Ik kijk nu of er in iemand een echte "citroen" schuilt. Ook hou ik me bezig met de interne en externe communicatie van Lost Lemon. 

En na het werk? 
Ik ben in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met mijn eigen kunst platform en heb daarvoor contact met kunstenaars over de hele wereld. Ik schrijf en verzamel werk en informatie voor publicaties. Daarnaast schrijf ik iedere maand voor het Straatjournaal (daklozenkrant).

U bent hier