Joost van Dam

Software ontwikkelaar

Waarom Lost Lemon?

Nadat ik mijn studie Medische Informatiekunde aan de UvA had afgerond, was ik op zoek naar een baan in de ICT-sector. Het liefst wilde ik daarbij ook het medische aspect van mijn studie terug laten komen. Via een vacature site kwam ik op een gegeven moment bij Lost Lemon terecht. Lost Lemon heeft als focus maatschappelijk relevante IT-projecten van de overheid, waaronder dus ook projecten in de zorgsector. Voor mij was de keuze toen al vrij snel gemaakt.

Wat doe je?
Op het moment ben ik nog relatief nieuw en ben ik voornamelijk bezig met leren. Als ik eenmaal gesettled ben ga ik aan de slag met de technische kant van de Centrale Infrastructuur voor het Parelsnoer initiatief. Het systeem dat Academische Ziekenhuizen gebruiken om informatie te delen.

En naast je werk?
Ik kan me prima vermaken met gamen, een goede televisie serie, films of docu’s. Ik vind het ook erg leuk om te tennissen. Verder eet ik om de week gezellig met vrienden en ik duik af en toe ook nog wel eens een goed boek in om het vervolgens in recordtempo uit te lezen.

U bent hier