Jeroen de Haas

Waarom Lost Lemon?
Werken is voor mij niet alleen geld verdienen. Werken is ook betekenisvol zijn, persoonlijk en als bedrijf. Lost Lemon is een bedrijf dat hoogwaardige technische kennis levert voor sociale en maatschappelijke relevante projecten. Die combinatie geeft mij voldoening, met name je ten dienste voelen voor verbetering van hulpverlening. Daarmee is bij Lost Lemon duidelijk ook focus en prioriteit voor het zachte aspect van softwareontwikkeling, een verwelkome visie in de soms harde ICT wereld.

Wat zijn je werkzaamheden bij  Lost Lemon?
Ik ben begonnen in het broker team waarbij koppelvlakken tussen instanties centraal stonden. Hierbij heb ik veel geleerd over de processen van de overheid. Nu werk ik voor het toolkit team, waarbij ik met mijn collega's applicaties schrijf voor gemeentes ten behoeve van burgers interactie, het snijvlak tussen de burger en de gemeente.

En wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk zorg ik voor mijn zoon, speel ik een spelletje op de computer en kan ik genieten van koken, vooral voor anderen. Daarnaast hou Ik van dansen, maar dat staat even op een laag pitje.

U bent hier