Jenny Wildenbos

Consultant

Waarom Lost Lemon?
Via een studiegenoot kwam ik in contact met Lost Lemon. Tijdens de eerste ontmoetingen vond ik direct herkenning in de passie voor het werk en de betrokkenheid bij het sociaal domein en de maatschappij in brede zin. De afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam geweest in het sociaal domein in Utrecht rondom onderwerpen als vroegsignalering, armoede, kwetsbare ouderen, schulddienstverlening en de coördinatie van een ketenpartnersamenwerking rondom het voorkomen van huisuitzetting. Naast mijn functie als sociaal werker bij de sociale wijkteams heb ik me de laatste jaren onder andere bezig gehouden met het ‘kantelen’ van werkprocessen in het kader van Welzijn Nieuwe Stijl en de transitie naar sociale wijkteams. Lost Lemon biedt mij een mooie kans om mijn kennis en ervaring verder uit te breiden en breder in te zetten.

Wat doe je?
Binnen Lost Lemon ga ik aan de slag als consultant. Mijn passie ligt bij het schakelen tussen verschillende niveaus en belangen, het optimaliseren van werkprocessen en het signaleren van kansen en creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

En naast je werk?
Naast mijn werk ben ik bezig met het afronden van de master Sociologie ‘Grootstedelijke vraagstukken en beleid’. In mijn vrije tijd zoek ik ontspanning in lange (meerdaagse) wandeltochten, skeeleren en yoga. Verder vind ik het leuk om samen met vrienden gezellig te eten of bordspellen te spelen en is het inmiddels een traditie geworden om onszelf regelmatig uit te dagen in escaperooms.  

 

U bent hier