Jelle Heeg


Consultant

Waarom Lost Lemon?
Mijn broer heeft tijdens een project samengewerkt met Lost Lemon. Hij vond het echt een bedrijf voor mij, omdat het een jonge, sociale, dynamische, no-nonsense organisatie is met het hart op de juiste plek. Na jarenlang bij bol.com gewerkt te hebben ben ik als zelfstandige o.a. in de verkoop van stoelen beland. Hoewel ik dit met veel plezier deed, bleef mijn broer me maar terroriseren “ga nou is bij Lost Lemon” kijken. Uiteindelijk heb ik zijn raad toch maar opgevolgd en dat heeft geresulteerd in dat ik nu werkzaam ben bij Lost Lemon. Belangrijk voor mij is dat ik gewoon lol heb met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het heerlijk om projecten te leiden en processen ook echt te verbeteren. Wat dat betreft zit ik hier helemaal op mijn plek.

Wat doe je?
Eigenlijk doe ik alles wat er nodig is om de gemeentelijke transformatie verder vorm te geven. Momenteel ligt de focus van mijn werkzaamheden vooral op het stimuleren van de samenwerking tussen ketenpartners, het inrichten van processen en het implementeren van MensCentraal dat deze samenwerking en processen ondersteunt. Daarnaast blijf ik het leuk vinden om af en toe intern ook te kijken hoe zaken beter kunnen en hoe we als organisatie kunnen leren en verder kunnen groeien.

Wat doe je naast je werk?
Ik vind het heerlijk om wekelijks een balletje te slaan en daarna onder het genot van een biertje nog even lekker te kletsen met vrienden. In de weekenden sta ik vooral langs de velden mijn dochter en zoon aan te moedigen bij het hockey en voetbal. Verder ben ik toch wel een bourgondisch type die houdt van lekker eten en drinken.

U bent hier