Ivo de Boer

Waarom Lost Lemon?
Na mijn afstuderen heb ik lange tijd voor dezelfde werkgever bij verschillende organisatie (zowel commercieel als publiekelijk) gewerkt, op die manier kreeg ik een beeld bij het soort organisatie waar ik mij thuis voel, vandaar ook dat ik de kans om over te stappen naar Lost Lemon met beide handen aan heb gegrepen.
Lost Lemon is het soort bedrijf waar men nog direct met de klant kan praten en waar beslissingen niet over vijftien lagen hoeven te gaan, deze platte manier van organiseren, hetgeen leidt tot een dynamische bedrijfscultuur, past dan ook prima bij mij.
 
Wat doe je?
Binnen Lost Lemon hou ik me met name bezig met het bouwen van koppelingen tussen onze eigen systemen (MensCentraal, PDC, etc.) en de buitenwereld.
De uitdaging bij het bouwen van koppelingen ligt voor mij altijd in het afstemmen van de processen en de techniek aan beide kanten van de koppeling, het geeft dan ook voldoening als, na het maken van de afspraken en het bouwen van de koppeling zelf, de berichten eenmaal gaan stromen tussen de betrokken partijen.
 
En naast je werk?
In mijn vrije tijd ontwikkel ik zelf graag software, maak gebruik van andermans software om te gamen, kijk graag series en ben altijd te porren voor een dagje uit of een wandeling door de natuur.

 

U bent hier