Iris Deen

Gebruikersmanager
 
Waarom Lost Lemon?
Via Eva Piller (consultant bij Lost Lemon waarmee ik eerder heb samengewerkt) hoorde ik veel positieve en leuke berichten over Lost Lemon. De maatschappelijke relevantie van Lost Lemon en haar producten spreekt mij aan. Al na mijn eerste werkdag, begreep ik meteen wat zij bedoelde. Er hangt een heel fijne werksfeer, collega's helpen elkaar graag en iedereen is tegelijkertijd heel professioneel en zelfstandig.
 
Wat doe je?
Ik ondersteun de helpdesk als gebruikersmanager. De werkzaamheden van een gebruikersmanager zijn eigenlijk heel divers, iets wat mij erg aanspreekt. Zo bied ik gebruikers ondersteuning bij vragen over de verschillende IT­producten en analyseer deze producten op een pro­actieve manier. Dit allemaal om de werking van de producten te optimaliseren.
 
En naast het werk?
Op vrijdag ben ik te vinden bij de lokale omroep, waar ik als vrijwilliger de redactie voor de TV-krant en website verzorg. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, zoals lekker eten of een drankje doen. Verder vind ik het fijn om te fitnessen en mountainbiken. Om te ontspannen lees ik graag, met de kat op schoot, een goed boek.

U bent hier