Ingrid Hendriksen


Waarom Lost Lemon
Voordat ik bij Lost Lemon kwam werken heb ik me jarenlang ingezet om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. Eerst via het uitvoeren van health checks en het adviseren van bedrijven over vitaliteit, later door onderzoek te doen naar de effectiviteit en implementatie van leefstijlinterventies. Hoewel dit wel toegepast onderzoek was, wilde ik nog dichter op de praktijk zitten. Lost Lemon heeft me die mogelijkheid geboden. Bij Lost Lemon Lab zoeken we samen met mensen die het minder makkelijk hebben in onze samenleving naar praktische oplossingen om hen beter te kunnen laten participeren. Interessant en maatschappelijk relevant werk. Dat is mijn drive!

Wat doe je?
Als consultant onderzoek maak ik deel uit van Lost Lemon Lab, de onderzoeksgroep van Lost Lemon. In ons onderzoek gebruiken we innovatieve methoden om inzicht te krijgen in de behoeften, wensen en motieven van kwetsbare groepen. Denk daarbij aan laaggeletterden, multiprobleemgezinnen, mensen met schulden en mensen die in armoede leven.

Wat doe je naast je werk?
Natuurlijk heb ik zelf een actieve leefstijl. Als het even kan pak ik de fiets in plaats van de auto of het OV. Ook kun je me in het weekend vaak op het hockeyveld vinden, om zelf te spelen of samen met mijn partner naar onze jongste zoon te kijken. Verder ben ik regelmatig op pad met mijn oudste zoon, die van duiken en dansen houdt. We spreken veel af met vrienden en familie, en gaan ook graag samen met hen op vakantie. En als ik echt tot rust wil komen (en tijd over heb…) geniet ik graag van een goed boek.

U bent hier