Ilmar Kotte

Waarom Lost Lemon?
Sinds juni 2019 ben ik in dienst bij Lost Lemon als Technisch Consultant. Het bedrijf heeft een prettige omvang, klein genoeg voor korte lijnen, groot genoeg voor stevige opdrachten. Het sociaal domein als werkgebied was voor mij nieuw: een aanvulling op ervaring die ik eerder binnen en buiten de overheid heb opgedaan.

Wat doe je bij Lost Lemon
Ik houd me onder andere bezig met de Management Informatie voorziening waarmee we klanten ondersteunen bij het omzetten van gegevens uit onze applicaties in sturingsinformatie, die we op diverse manieren beschikbaar stellen. Daarnaast werk ik mee aan een project binnen het programma Toekomst Gegevensuitwisseling Werk en Inkomen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waarbij wordt gewerkt aan het invullen van burgerregie op het terrein van gegevens uit het domein Werk en Inkomen. Ook werk ik aan een aantal gemeentelijke projecten met een ICT component, vaak met gegevensverwerking als accent.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, we houden van het strand, de duinen, het bos en van borrelen. Overige interesses: koken, flipperen, film, lezen en dingen met een snoertje eraan

U bent hier