Francisco Hazel

Tester

Waarom Lost Lemon?
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik het idee had dichter bij de klant te zijn. Bij het lezen van de vacature en bekijken van de site had ik het idee dat Lost Lemon een informeel bedrijf is met een prettige sfeer. Dit klopt ook. Het voelt goed om aan projecten te werken waarvan je weet dat die in de praktijk worden gebruikt voor sociaal maatschappelijke doeleinden.

Wat doe je?
Ik ben software tester in scrum-teamverband op projecten voor MensCentraal, Product Dienst Catalogus (PDC) en Toolkit. Door de veranderingen in het veld en in de wet zijn de applicaties flink aan wijzigingen onderhevig. Door het automatiseren van tests kunnen wij steeds beter een uitspraak doen over de kwaliteit van de software. Daarnaast hou ik mij bezig met gestructureerd testen en begeleiden van het in productienameproces.

En naast werk?
Samen met mijn vrouw hebben we een dochter waar we "de wereld" mee willen ontdekken (van kleine weetjes tot aan verre reizen). Daarnaast hou ik van muziek luisteren en zelf maken. In het verleden verschillende sporten gedaan. De laatste tijd is het voornamelijk hardlopen. Daarnaast is het leuk om eenmalige uitdagingen te doen zoals Bungy-jumpen en een weddenschap hamburger eten of een minuut in een ijsbad liggen. Parachute springen en ballonvaren moet ik nog ervaren...

U bent hier