Fabiënne Rosenbaum


Gebruikersmanager

Waarom Lost Lemon?
Voordat ik bij Lost Lemon terecht kwam, heb ik gewerkt als functioneel beheerder bij een provinciale overheid, hier in Haarlem, daar heb ik kennisgemaakt met zaakgericht werken en het ondersteunen van eindgebruikers. Daarna gewerkt bij de ING als informatie manager en bericht-ontwikkelaar. Bij beide heb ik helpdeskwerkzaamheden verricht en documentatie materiaal, o.a. handleidingen, ontwikkeld. Ik vind het leuk om te merken dat beide werkervaringen ook bij Lost Lemon goed bruikbaar zijn. Daarnaast geniet ik van contact met mensen en help ze graag. Vanaf dag één voelde ik me, door de prettig werksfeer, direct thuis. Mooie bijkomstigheid is dat Lost Lemon gevestigd is in mijn woonplaats, het gezellige Haarlem, waardoor ik weer heerlijk op de fiets naar het werk kan.

Wat doe je?
Als gebruikersmanager ondersteun ik de eindgebruikers met het oplossen van de problemen in het gebruik van MensCentraal. Daarnaast houdt ik de handleidingen up-to-date.

En naast werk?
Naast het werk kijk ik samen met mijn man graag een film of een goede serie,onze Bulterriër Misty nestelt zich dan lekker tussen ons in op de bank. Verder heb ik mijn handen vol aan de zorg voor ons zoontje, geboren zomer 2016. In het weekend vinden we het fijn om met het hele gezin te wandelen in het bos en dat af te sluiten met een lekkere kop koffie. En als er even gelegenheid voor is bak ik graag een taart, mijn NY cheesecake is één van mijn favorieten.

U bent hier