Ellen Koster


Consultant

Waarom Lost Lemon?
Tot nu toe heb ik altijd bij de overheid gewerkt. Ik wilde graag een keer een keer een stap zetten naar een commercieel bedrijf, maar dan wel een bedrijf dat zich bezighoudt met maatschappelijk relevante thema’s. Lost Lemon is zo’n bedrijf. Toen ik via een vriendin in contact kwam met Lost Lemon was er meteen een klik.

Wat doe je?
Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier kan participeren in de maatschappij en ondersteuning krijgt waar dit nodig is. Ik lever graag mijn bijdrage als adviseur / projectleider Sociaal Domein door mee te denken met gemeenten bij de complexe vraagstukken die op ze afkomen in de veranderende samenleving en ze te helpen hun doelen te realiseren.

En naast je werk?
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn drie kinderen, We houden ervan om heerlijk uit te waaien op het strand, een museum te bezoeken of samen te fietsen. Ook geniet ik erg van lekker koken en eten met vrienden. Af en toe een rondje hardlopen helpt me om mijn conditie op peil te houden, maar lekker lui op de bank met een boek vermaak ik me ook prima.

 

U bent hier