Eelco Brenner

Waarom Lost Lemon?
Ik leerde Lost Lemon kennen, toen ik werkzaam was bij de gemeente Ede, in de rol van adviseur I&A bij de afdeling Publiekszaken. In die rol heb ik onder andere mee mogen werken aan de start en ontwikkeling van het gemeentelijk klantcontactcentrum. Ede maakt gebruikt van Toolkit e-formulieren. Lost Lemon beheert de formulieren voor de TYPO3gemeenten. Ik ontdekte dat Lost Lemon aan meer producten voor gemeenten verbonden is, zoals Berekenuwrecht, Mens Centraal en Suwinet. Daarnaast sprak me aan dat Lost Lemon uit een kleine groep, zeer betrokken mensen bestaat en samen goed doordachte, klantgerichte oplossingen ontwikkelt voor zeer lastige vraagstukken.

Wat doe je?
Ik houd me bezig met de implementatie van de Toolkit e-formulieren en MensCentraal bij gemeenten.  Mijn kennis van de informatiehuishouding bij gemeenten kan ik hier goed op in zetten.

En naast je werk?
’s Avonds nestel ik mij het liefst voor de tv en zet dan graag een film op. Het weekend staat vooral in het teken van de sport. Die van mijn kinderen wel te verstaan. Ik begeleid het korfbalteam van mijn zoontje en ik probeer ook zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de wedstrijden van mijn dochter. Daarnaast probeer ik tijd te vinden om een balletje te slaan op de golfbaan maar in de praktijk komt daar helaas maar weinig van terecht.

Blog
Lees hier de blog van Eelco: "Een gemeente, je zal het maar zijn? "

 

U bent hier