Donna Tromp

Waarom Lost Lemon?

In 2011 ben ik bij Lost Lemon terecht gekomen. Dit was toen een bijbaan voor een half jaar en ik was werkzaam als gebruikersmanager bij de Helpdesk. Na dit half jaar ben ik gaan reizen en vervolgens aan mijn huidige studie begonnen. Lost Lemon heeft een goede indruk achter gelaten en ik weet dat ik hier nog heel veel kan leren en groeien. Vanwege de leuke sfeer en collega’s ben ik begin 2017 weer terecht gekomen bij Lost Lemon. Ik ben heel blij dat zij mij de kans geven om mezelf te ontwikkelen en daarnaast nog mijn studie af te ronden.

Wat doe je?
Als gebruikersmanager ondersteun ik samen met mijn collega’s de gebruikers van MensCentraal. Wij helpen de eindgebruikers met het oplossen van problemen in het gebruik van MensCentraal. Daarnaast zal ik de gemeentecoaches gaan ondersteunen.

En naast werk?
Naast mijn werkzaamheden bij Lost Lemon volg ik, zoals eerdergenoemd, nog een studie ‘’Commerciële Economie Duaal’’ aan de Hogeschool Utrecht. Voor deze studie ga ik 2 dagen in de week naar school en de overige 3 dagen werk ik voor Lost Lemon. De planning is dat ik deze studie Juli 2018 heb afgerond. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn familie, vriend en vriendinnen. Ik vind het ook heerlijk om lekker te wandelen op het strand met de hond. Daarnaast heb ik een enorme passie voor andere landen en culturen en daarom proberen mijn vriend en ik elk jaar een mooie reis naar een bijzonder land te maken. 

U bent hier