Delphine Meertens

Waarom Lost Lemon?
Ik kwam voor het eerst in contact met collega’s van Lost Lemon tijdens mijn opdracht bij Zorginstituut Nederland, waar ik werkzaam was voor een programma waarin organisaties die belang hebben bij een goede informatievoorziening in de verpleeghuiszorg samenwerken. Het sociale karakter van de organisatie, de flexibiliteit in denken en doen, maar ook de veelzijdigheid aan diensten – advies, onderzoek en ICT-oplossingen – die ertoe doen in het sociaal domein, maken dat ik mij op mijn plek voel bij Lost Lemon!

Wat doe je bij Lost Lemon?
Als implementatie consultant ondersteun ik klanten (voornamelijk gemeenten) bij de implementatie van de door Lost Lemon ontwikkelde applicaties, zoals MensCentraal.

Wat doe je in je vrije tijd?
Als Bourgondiër uit het zuiden houd ik graag van koken, reizen en (culturele) uitstapjes. In het weekend neem ik uitgebreid de tijd om met een heerlijke kop koffie de krant open te slaan en me te verwonderen over alle actualiteiten in de wereld. Verder houd ik mijzelf in beweging door wekelijks naar de sportschool te gaan en ben ik graag omringd door gezelligheid met vrienden en familie.
 

U bent hier