De Sociale Monitor

Lost Lemon biedt met De Sociale Monitor een eigen management informatie tool, die alle relevante informatie voor het gemeentelijk Sociaal Domein met een heldere grafische presentatie inzichtelijk maakt. Een prachtig instrument dat u op alle lagen en niveau’s ondersteunt bij informatievoorziening: informatie voor de gemeenteraad, wethouders en managers. De Sociale Monitor maakt gebruik van uw gegevens uit MensCentraal en de PDC en vergelijkt deze met landelijke trends, bijvoorbeeld met behulp van gegevens van het CBS. De Sociale Monitor geeft inzicht in gebruik, voorspellers voor gebruik, Wmo- en Jeugdzorg en toegankelijkheid van voorzieningen in het sociaal domein. Rapportages voor De Sociale Monitor zijn zoveel mogelijk generiek gebouwd, zodat ze voor al onze gemeenten relevant kunnen zijn. Daarmee voorkomen we niet alleen dat we telkens het wiel opnieuw uitvinden, maar kunnen we u ook aantrekkelijk geprijsde rapporten leveren.

Johan Holtrop, product owner

Met de Sociale Monitor bieden we gemeenten een betaalbaar en krachtig middel om inzicht in gegevens te krijgen. Daarnaast begeleiden we gemeenten bij formuleren van informatievragen, zodat deze naadloos aansluiten bij de gestelde KPI’s.

Een paar belangrijk pluspunten van de tool zijn onder andere:

  • Relatief lage aanschaf t.o.v. andere tooling.
  • Heldere grafische presentaties die eenvoudig inzicht in gegevens geven.
  • De Sociale Monitor is bereikbaar via Mobiel Werken.

Meer weten over deze tool en de toepasbaarheid hiervan? Neem dan contact op met ons via 085-489 88 88 of mail naar info@lostlemon.nl.

U bent hier