Daan de Graaf

Waarom Lost Lemon?

Na mijn Bachelor Informatica wilde ik graag gaan werken. Via een wervingsbureau werd ik gewezen op de vacature die openstond bij Lost Lemon. Het werk wat ik zocht was in de richting van software ontwikkeling, omdat ik graag dingen maak die vervolgens gebruikt kunnen worden. Dit is het geval bij LL en samen met de LL Academy leek mij dit een uitgelezen kans om mijn carriere hier te starten. Na het eerste gesprek was ik al overtuigd door de mensen die er werken, de passie voor innovatie en hoe zij zich inzetten binnen het sociale domein.

Wat zijn je werkzaamheden bij  Lost Lemon?
Momenteel ben ik nu nog aan het inwerken en de LL Academy aan het volgen. Hierbij krijg ik introducties over Lost  Lemon en welke producten en diensten ze aanbieden en hoe deze zich in de praktijk bewijzen. Daarnaast Zal de technische kant van de academy ons bij scholen in Wicket, een web framework om java applicaties op te draaien, welke in de toekomst gebruikt zal gaan worden bij meerdere implementaties. Hiernaa zal ik plaats nemen in een van de ontwikkel teams om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen.

En wat doe je naast je werk?
Naast dat ik graag in bed lig en netflix kijk, ben ik ook creatief bezig. Ik maak graag muziek, interesseer me in graphic design en games maken en ben daarom ook constant nieuwe dingen aan het leren. Als m'n creativiteit me in de steek laat, spreek ik graag met vrienden af in het cafe of om iets te eten.

U bent hier