Ramon Tromp

Consultant / projectleider

Waarom Lost Lemon?
Toen Bas van Luxemburg me vroeg om bij Lost Lemon te komen werken, heb ik meteen ja gezegd. Spijt? Zeker niet! Doordat iedereen zo betrokken is bij Lost Lemon, heb je het gevoel dat je samen iets neerzet. En de afwisseling van opdrachten, de keuzevrijheid daarin en de mogelijkheid tot zelfontplooiing, maken het echt enorm leuk.

Wat doe je?
Ik help organisaties beter en efficiënter (samen) te werken door slim om te gaan met informatie. Ik heb gewerkt voor Wigo4it in het project E-dienstverlening. En heb de implementaties begeleid van het geïntegreerde dienstverleningsconcept MensCentraal bij de gemeente Utrecht en Rotterdam.
Op dit moment ben ik werkzaam voor KING in het project MensCentraal. Vanuit dit project loop ik iedere dag bij gemeenten voor advies en implementatie ondersteuning.
Gemeenten krijgen te maken met enorme bezuinigingen, maar een uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. Ik zoek met gemeenten naar een zo efficiënt mogelijke manier van (samen) werken om hieraan te kunnen voldoen.

En naast werk?
Mijn ontspanning zoek ik in sport. Hardlopen, voetbal en fitness. En ik geef training aan de jeugd van HSV Heiloo. Daarnaast heb ik een natuurlijke interesse voor organisatie groei, cultuur en verandering. Hier lees ik veel over.

Blog
Lees hier de blog van Ramon: "Decentralisaties; gemeenten zoeken houvast in ICT oplossingen"

U bent hier