Hilko Jacobse

 

Waarom Lost Lemon?
Ik ben bij Lost Lemon terecht gekomen via Arjen die ik heb leren kennen als projectleider bij Regelhulp. Het klikte eigenlijk meteen. Na een paar gesprekken met andere verloren citroenen wist ik zeker dat ik me bij Lost Lemon thuis zou voelen. Ik werk graag aan vraagstukken die technisch complex zijn, maar ook een maatschappelijk belang dienen en daar is bij Lost Lemon alle ruimte voor. Er heerst een hele positieve sfeer en iedereen is enthousiast en deskundig.

Wat doe je?
Ik werk graag samen met zowel gebruikers als techneuten om tot een optimaal resultaat te komen. Onlangs heb ik een opdracht van ruim een jaar bij het Inlichtingenbureau afgerond. Ik heb daar in het kader van project IBis de logica achter diverse producten ontwikkeld en het functioneel  ontwerp en interactie design van het nieuwe klantportaal gerealiseerd. Binnen Lost Lemon houd ik me verder bezig met de toolkit E-formulieren,  de doorontwikkeling van diverse andere producten en het schrijven van aanbestedingen.

En naast werk?
Sinds ik in 2012 aan Alpe d’HuZes heb deelgenomen heb ik definitief het wieler-virus te pakken. Naast m’n werk probeer ik dus regelmatig te sporten. Verder houd ik me bezig met fotografie, muziek en films en eigenlijk alles wat met hardware of software te maken heeft.

Blog
Lees hier de blog van Hilko "De zone der wanhoop".

 

U bent hier